Bora Balcıoğlu, Özel Silivri Yaşam Tıp Merkezi'nde Sağlık Çalışanları ve Hastalarla Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bora Balcıoğlu, Özel Silivri Yaşam Tıp Merkezi'nde Sağlık Çalışanları ve Hastalarla Buluştu
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, seçim kampanyası kapsamında yerel sağlık kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Özel Silivri Yaşam Tıp Merkezi'ni ziyaret eden Balcıoğlu, burada doktorlar, sağlık çalışanları ve merkeze sağlık hizmeti almaya gelen hastalarla bir araya geldi.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Balcıoğlu'nun Özel Silivri Yaşam Tıp Merkezi'ne gerçekleştirdiği ziyaret hem merkez personeli hem de hastalar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Balcıoğlu, ziyareti sırasında doktorlar ve diğer sağlık çalışanlarıyla sohbet ederek, Silivri'de sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması ve erişilebilirliğin nasıl iyileştirilebileceği üzerine görüş alışverişinde bulundu.

"Geleceğin Silivri'si için Sağlıkta Kalite ve Erişilebilirlik"
Balcıoğlu, sağlık hizmeti almaya gelen hastalarla da birebir ilgilenerek, onlara geçmiş olsun dileklerini iletti ve yaşadıkları sorunları dinledi. "Silivri'de her bireyin kaliteli sağlık hizmetlerine erişebilmesi için çalışacağız" diyen Balcıoğlu, "Geleceğin Silivri'si" vizyonunun, sağlık alanında da önemli iyileştirmeleri içerdiğini vurguladı. Balcıoğlu, "Silivrimizin sağlık hizmetlerini herkes için daha erişilebilir ve yüksek standartlarda hale getireceğiz. Bu konuda sağlık çalışanlarımızın görüş ve önerileri bizim için çok değerli" şeklinde konuştu.

Sağlık Çalışanlarından Tam Destek
Özel Silivri Yaşam Tıp Merkezi'nde çalışan doktorlar ve sağlık personeli, Balcıoğlu'nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade etti. Sağlık çalışanları, Silivri'de sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi konusunda Balcıoğlu ve ekibine tam destek verdiklerini belirtti. Balcıoğlu'nun sağlık sektöründeki sorunlara duyarlı yaklaşımı ve çözüm odaklı tutumu hem sağlık çalışanları hem de hastalar tarafından takdirle karşılandı.

 

Başar Turizm

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN YILMAZ GÖNÜLLERE DOKUNUYORÖnceki Haber

BAŞKAN YILMAZ GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

Bora Balcıoğlu, Engelli ve Yaşlılarla Buluştu, Engelsiz Silivri Vizyonunu PaylaştıSonraki Haber

Bora Balcıoğlu, Engelli ve Yaşlılarla Bu...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel