Bora Balcıoğlu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde Fabrika İşçisi Kadınlarla Servise Bindi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bora Balcıoğlu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde Fabrika İşçisi Kadınlarla Servise Bindi
Abone ol
CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde, Bischoff Roja Tekstil fabrikasında çalışan kadınlarla sabahın erken saatlerinde işçi servisine binerek fabrikaya gitti.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde, anlamlı bir ziyaret gerçekleştirerek Bischoff Roja Tekstil'de çalışan kadınlarla sabahın erken saatlerinde bir araya geldi. Kadınların personel servisine eşlik ederek fabrikaya giden Balcıoğlu, bu özel günde kadın emeğinin değerinin altını çizdi ve "Geleceğin Silivri'si" vizyonunu kadınlar için hayata geçireceği projelerle pekiştirdi.


Balcıoğlu ve ekibinin fabrikada gerçekleştirdiği buluşmada, kadınların çalışma koşulları, ihtiyaçları ve beklentileri dinlendi. Kadınların iş hayatındaki zorluklara çözüm bulmak ve onları güçlendirmek adına hazırlanan projeler detaylı bir şekilde anlatıldı. Balcıoğlu, "Geleceğin Silivri'si"nde kadınların her alanda daha fazla söz sahibi olacağını ve eşit fırsatlara erişimin sağlanacağını vurgulayarak, kadınların toplumsal ve ekonomik yaşamdaki rollerinin güçlendirilmesinin kritik önem taşıdığını belirtti.

Kadınlara yönelik geliştirilen projeler arasında, iş hayatında kadınların karşılaştığı zorluklara pratik çözümler sunan inisiyatifler, kadın girişimciliğini destekleyen programlar ve kadınların sosyal yaşamda daha aktif roller üstlenmelerini sağlayacak projeler, fabrika ve yoğun iş bölgelerine yapılacak kreşler, ihtiyaç sahibi ve de yer aldı. Balcıoğlu, "İstanbul'da İmamoğlu, Silivri'de Balcıoğlu" sloganıyla çıktıkları yolun, kadınların güçlenmesinin sadece Silivri için değil, tüm İstanbul ve Türkiye için model oluşturacağını ifade etti.

Başar Turizm

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ramazan'da tatlı ve pide tüketimi uyarısıÖnceki Haber

Ramazan'da tatlı ve pide tüketimi uyarıs...

Bora Balcıoğlu, 8 Mart'ta Yelkenci Tekstil'de Kadın Emekçilerle BuluştuSonraki Haber

Bora Balcıoğlu, 8 Mart'ta Yelkenci Tekst...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel