Bir Tek Depremzede İşsiz Kalmayacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bir Tek Depremzede İşsiz Kalmayacak
Abone ol
Deprem bölgesine 20 tır yardım malzemesi gönderen Torbalı Ticaret Odası Başkanı Olgun, “İlçemize gelen tüm depremzedelerimize fabrikalarımızda iş imkânı sağlayacağız. Bir tek depremzedemiz işsiz kalmayacak” dedi.
Başar Turizm
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Torbalı Ticaret Odası’nda, depremden etkilenen vatandaşlara destek olmak için yardımlar aralıksız devam ederken sosyal güvenlik boyutunda da yaralar sarılmaya çalışılıyor. 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremin sabahında ayni yardım kampanyası başlatarak 20 tır yardımın deprem bölgelerine ulaşmasını sağlayan Torbalı Ticaret Odası, yeni projesini duyurdu. Bölgede başlattıkları istihdam seferberliği çalışmaları ile hem iş hem de çalışan ihtiyacına destek olacak çözümler üretmek için kolları sıvadı.

Seferberlik ruhuyla depremin yaralarını sarmak için durmaksızın çalıştıklarını belirten Torbalı Ticaret Odası (TTO) Başkanı Abdulvahap Olgun, “Odamız üyesi firmalarımız ile depremzede kardeşlerimiz arasında köprü vazifesi kuracağız. İlçemize gelen tüm depremzedelerimizin yanındayız. Bir tek depremzedemiz işsiz kalmayacak” dedi. Sözlerine devam eden Olgun, “Yardım Kampanyamız süresince Kaymakamımız Ercan Öter, gönüllülerimiz ve yardımseverlerimizin katkılarıyla 20 tır yardım malzemesini deprem bölgelerine gönderdik. Sonrasında bölgeye hareket ederek yardımların dağıtılmasını koordine ettik. Odamız bünyesinde oluşturduğumuz Umut Market’i ile Torbalı’ya gelen 250’yi aşkın depremzede vatandaşımızın; hijyen, gıda ve giysi gibi ihtiyaçlarını ücretsiz bir şekilde karşıladık. Şimdi, sıra kardeşlerimize istihdam sağlamakta” dedi.

İŞ DÜNYASINA ÇAĞRI

Torbalı Ticaret Odası bünyesinde kurulan İŞKUR biriminde, taleplerin toplanacağını belirten Başkan Olgun, “İlçemiz, iş ve istihdamın merkezi konumunda. Deprem bölgelerinden gelen vatandaşlarımız için ilçemizde birçok iş kapısı doğacağına inanıyoruz. Acılarını hafifletmek için elimizden ne gelirse yapmaya hazırız” dedi. Bölgede hem deprem sürecinde hem de deprem sonrasında gerekenlerin yapılması için seferber olduklarının altını çizen Olgun, “İş dünyası olarak üzerimize ciddi bir görev düşüyor. Üyelerimizi, depremzede vatandaşlarımıza istihdamda öncelik vermeye çağırıyoruz. Hâlihazırda onlarca firmamız bizimle iletişime geçti. Projemizin duyulması ile daha fazla üyemizden destek taleplerinin geleceğine hiç şüphemiz yok. İnanıyoruz ki; birlikte olmanın gücüyle bu zor günleri atlatacağız” dedi.
 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

CADDE YEMEK SALONU

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Seferihisar Belediyesi’nden Depremzedelere Psikolojik DestekÖnceki Haber

Seferihisar Belediyesi’nden Depremzedele...

“Deprem Bölgesinde İmmün Yetmezliği Olan Hastalar İçin Ek Önlemler Alınmalı”Sonraki Haber

“Deprem Bölgesinde İmmün Yetmezliği Olan...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel