Başkan Balcıoğlu, Yeni Dönemin İlk Meclis Oturumunu Yönetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Balcıoğlu, Yeni Dönemin İlk Meclis Oturumunu Yönetti
Abone ol
Silivri Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, vatandaşlar, muhtarlar ve siyasi partilerin temsilcileri gibi geniş bir katılımcı grubunun yer aldığı 2024 Yılı Nisan Ayı'nın ilk meclis toplantısında Başkan Balcıoğlu, açılış konuşmasını gerçekleştirdi.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Başkan Balcıoğlu Açılış Konuşmasını Yaptı
 

Meclis toplantısının açılışında konuşan Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri için taş üstüne taş koyan tüm belediye başkanlarına teşekkürlerini iletirken, vefat eden önceki dönemler de görev yapmış belediye başkanlarına rahmet dileklerini iletti. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, "Hemşerilerimizin bizlere verdiği görev neticesinde beş yıl boyunca birlikte şehrimize hizmet etme şerefine sahip olacağız," diyerek, meclis üyeleri ve katılımcılarla birlikte Silivri için çalışacaklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Balcıoğlu, 15 yıl önce meclis üyesi olarak başladığı görev sürecinde edindiği tecrübelerden bahsetti ve 31 Mart seçimlerinde Silivrili vatandaşların kendisine gösterdiği destek ve güvenle meclis başkanı olarak yer almanın gururunu yaşadığını belirtti.

Vatandaş Odaklı Yönetim Anlayışı

Başkan Balcıoğlu, yönetim anlayışında vatandaşların hayatını kolaylaştırmanın merkezde olduğunu vurguladı. Silivri Belediyesi'nin, herkes için ulaşılabilir ve çözüm odaklı hizmet sunma hedefine değindi. Ayrıca, meclisin önümüzdeki dönemde çocuklar, gençler ve kadınlar için belirlenen önceliklere odaklanacağını açıkladı.

Başkan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ile iş birliğine de değinerek, bu iş birliği ile Silivri'nin gelişimine katkı sağlayacaklarını ifade etti.

Balcıoğlu, mecliste kadın ve genç temsiliyetinin önemine değinerek, bu konuda meclisin Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi. "Bu durum benim için ayrı bir mutluluk ve gurur kaynağıdır," diyerek, kendisini ve ekibini bu göreve layık gören Silivrili vatandaşlara teşekkür etti.

Toplantı, meclis üyelerinin ve katılımcıların, Silivri'nin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine yönelik görüş alışverişinde bulunmalarıyla devam etti. Başkan Balcıoğlu, meclis çalışma döneminin Silivri için verimli ve hayırlı olmasını diledi.

 


 

Başar Turizm

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye’de bugün hava durumu nasıl?Önceki Haber

Türkiye’de bugün hava durumu nasıl?

Ticaret’ten restoranlara servis ücreti uyarısı!Sonraki Haber

Ticaret’ten restoranlara servis ücreti u...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel