Az Su, Çok Temizlik: Çankaya’da Mobil Jet Yıkama Araçları Yaygınlaşıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Az Su, Çok Temizlik: Çankaya’da Mobil Jet Yıkama Araçları Yaygınlaşıyor
Abone ol
Güneş enerjisi ile çalışan mobil atık getirme istasyonları, yeni çöp konteynerleri ve yeraltı çöp toplama sistemleri ile kent temizliğinde örnek çalışmalara imza atan Çankaya Belediyesi, su tasarruflu Mobil Jet Yıkama Araçlarını da yaygınlaştırıyor.Basınçla ve az suyla temizleme özelliğine sahip araçlar, Kızılay gibi yoğun ticari bölgelerde kullanılıyor. Çankaya Belediyesi’nin Konur, Karanfil ve Sakarya gibi ticari bölgelerde kurduğu yer altı çöp konteynırlarını da düzenli olarak temizleyen araç, 1 ton su kapasitesiyle hiç durmadan 1 saat çalışabiliyor. Temizlik tankerlerine nazaran su tasarrufu sağlayan yüksek basınçlı Mobil Jet Yıkama Aracı; kirli, yağlı, boyalı alanlarda hem sıcak hem de soğuk su püskürtme özelliğine de sahip.JET TEMİZLİKAnkara’nın kalbi Çankaya’da vatandaşlara en iyi hizmeti sunmayı amaçlayan Çankaya Belediyesi, Çankaya genelinde yaygınlaştırdığı yeni temizlik ve çöp toplama sistemleriyle hem tasarrufu hem de sağlıklı çevreyi Çankayalılarla buluşturuyor. Mobil jet yıkama araçlarının en önemli özelliği enerji ve zaman tasarrufu sağlaması.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Güneş enerjisi ile çalışan mobil atık getirme istasyonları, yeni çöp konteynerleri ve yeraltı çöp toplama sistemleri ile kent temizliğinde örnek çalışmalara imza atan Çankaya Belediyesi, su tasarruflu Mobil Jet Yıkama Araçlarını da yaygınlaştırıyor.

Basınçla ve az suyla temizleme özelliğine sahip araçlar, Kızılay gibi yoğun ticari bölgelerde kullanılıyor. Çankaya Belediyesi’nin Konur, Karanfil ve Sakarya gibi ticari bölgelerde kurduğu yer altı çöp konteynırlarını da düzenli olarak temizleyen araç, 1 ton su kapasitesiyle hiç durmadan 1 saat çalışabiliyor. Temizlik tankerlerine nazaran su tasarrufu sağlayan yüksek basınçlı Mobil Jet Yıkama Aracı; kirli, yağlı, boyalı alanlarda hem sıcak hem de soğuk su püskürtme özelliğine de sahip.

JET TEMİZLİK
Ankara’nın kalbi Çankaya’da vatandaşlara en iyi hizmeti sunmayı amaçlayan Çankaya Belediyesi, Çankaya genelinde yaygınlaştırdığı yeni temizlik ve çöp toplama sistemleriyle hem tasarrufu hem de sağlıklı çevreyi Çankayalılarla buluşturuyor. Mobil jet yıkama araçlarının en önemli özelliği enerji ve zaman tasarrufu sağlaması.


Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Başar Turizm

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şubat Ayı Kısaydı ama Tarihin En Uzun Acısını YazdıÖnceki Haber

Şubat Ayı Kısaydı ama Tarihin En Uzun Ac...

1915Çanakkale Köprüsü, Kahramanmaraş’ta Konteyner Yaşam Alanı Kurulumuna BaşladıSonraki Haber

1915Çanakkale Köprüsü, Kahramanmaraş’ta...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel