Adem Taşdemir; “CHP’den 2024 Silivri Belediye Başkanlığı aday adayıyım”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adem Taşdemir; “CHP’den 2024 Silivri Belediye Başkanlığı aday adayıyım”
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi üyesi Adem Taşdemir, 2024 Silivri Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Taşdemir, “Bize gösterilen ilgiye, sevgiye ve güvene layık olmaya çalışacağız.” dedi.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

2024 Yerel seçimleri için Silivri Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi üyesi Adem Taşdemir, partisinin ön seçim yapması durumunda, çok büyük bir farkla rakiplerini geride bırakarak kendisinin CHP Silivri Belediye Başkanı Adayı olacağını iddia etti.

Taşdemir, Ay Türk Haber’e yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“2024 Silivri Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden Belediye Başkan aday adayıyım. Bize gösterilen ilgiye, sevgiye ve güvene layık olmaya çalışacağız. Şu anda Silivri’de CHP’den aday adaylığını açıklayanlar olduğu gibi çekimser duranlar da bulunuyor. Eğer ön seçime girersek Silivrili hemşehrilerimizin Cumhuriyet Halk Partisi üyelerinin teveccühünün çoğunluğu benimle olur. Ama eğer genel merkez aday belirlerse o sürece bir şey diyemem.”

“Amacım birleştirici olmak”

Partide birleştirici olmanın önemini vurgulayan Taşdemir, açıklamasını şöyle sürdürdü;

“Aday Adaylığımla ilgili çeşitli yorumlar olabilir. Oyları bölmek gibi bir niyetim yok. Tam aksine amacımız birleştirmek. Amacımız tek safta içimizde en iyisinin günün sonunda elini kaldırmak. Partimiz eğer ön seçim ile aday belirleyecekse çok rahat seçileceğimi söyleyebilirim. Silivri’nin 35 mahallesinde yaptığım çalışmalara ve Genel merkez ile olan istişarelerime dayanarak bunu ifade edebilirim.”

“Encümenlik peşinde değilim”

Amacının meclis üyeliği olmadığını söyleyen CHP Silivri Belediye Başkan Aday Adayı Adem Taşdemir; “Belediye Başkanlığı dışında hiçbir amacım yok. Bugüne kadar meclis üyesi olmak isteseydim olurdum. Silivrimizin her mahallesinde, her köyünde çevresi olan doğru adamların listelerde olmasından yanayım. “Çevresi olan, destekçisi olan, seçimi kazanacak kişiler aday olsun.” İfadelerini kullandı.

Başar Turizm

Kaynak:Ay Türk Haber

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP’de hangi illerde belediye başkanları değişecek?Önceki Haber

CHP’de hangi illerde belediye başkanları...

Değirmenköy Pazarı meyve ve sebze fiyatları (08.11.2023)Sonraki Haber

Değirmenköy Pazarı meyve ve sebze fiyatl...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel