2024 Yılı ÇKS son başvuru tarihi 02 Ocak 2024

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
2024 Yılı ÇKS son başvuru tarihi 02 Ocak 2024
Abone ol
Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden yapılan duyuruda, 2024 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularının son başvuru tarihinin 02 Ocak 2024 Salı günü olduğu, üreticilerin herhangi bir mağduriyet yaşamamak için bu tarihte mesai bitimine kadar İlçe Müdürlüğü'ne müracaat etmeleri gerektiği ifade edildi.
ÇORLU YILDIZ DİZEL
ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE

Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden yapılan duyuru şöyle;

Üreticilerimizin Bakanlığımızca uygulamada olan Mazot ve Gübre Desteği, SertifikalıTohum Kullanımı Desteği, Sertifikalı Tohum Üretimi Desteği, Sertifikalı Fidan/Fide Kullanımı Desteği, İyi Tarım Uygulamaları Desteği, OrganikTarım Desteği, Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeline Göre Yağlı Tohumlu Bitkiler ve Hububat Baklagil Fark Ödemesi Desteği, Küçük Aile İşletmesi desteği, Yem Bitkileri Desteği, Katı Organik - Organomineral Gübre Desteği, Biyolojik ve Biyoteknik Mücadele Desteğinden faydalanabilmeleri için ÇKS'ye kayıtlı olma zorunluluğu bulunmaktadır.

2024 yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) kayıt ve güncellemesi için başvuruda bulunmayan üreticilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları ve bahsedilen desteklemelere müracaat edebilmeleri için 02 Ocak 2024 tarihi mesai bitimine kadar İlçe Müdürlüğümüze kayıtlara esas evraklar ile müracaatta bulunmaları önem arz etmektedir.

02 Ocak 2024 tarihine kadar başvuruda bulunmayan üreticilerimiz Bakanlığımızca uygulamada olan ve Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) üzerinden yürütülen desteklemelerden faydalanamayacaktır.

Tarımsal destek ödemesi sağlayan Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) kayıt yenileme başvurularınızı dakikalar içinde e-Devlet Kapısı üzerinden yapabilirsiniz.

e-Devlet Kapısı üzerinden Başvuru;

Çiftçi Kayıt Sistemi Kayıt Yenileme Başvurusu (Gerçek Kişi)

?https://www.turkiye.gov.tr/tarim-ve-orman-ciftci-kayit...

Çiftçi Kayıt Sistemi Kayıt Yenileme Başvurusu (Tüzel Kişi)

?https://www.turkiye.gov.tr/tarim-ve-orman-ciftci-kayit...

Üreticilerimize Önemle Duyurulur.

Başar Turizm

Kaynak:Ay Türk Haber

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Futsal Turnuvası'nda kazanan takımlar ödüllendirildiÖnceki Haber

Futsal Turnuvası'nda kazanan takımlar öd...

Yılmaz'dan dev bir yatırım daha! Bölgenin en donanımlı Spor Adası'nın temeli atıldıSonraki Haber

Yılmaz'dan dev bir yatırım daha! Bölgeni...

Yorum Yazın

Saygın Bobinaj - Ali Tüzel