© Ay Türk Haber 2022

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Saha Ziyaretlerini Sürdürdü

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, gerçekleştirdiği saha ziyaretleri sırasında Körfezkent mevkii sahil yolundaki yaya köprüsü ve Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Yoğurtçu Heykeli alanında incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından Balcıoğlu, sahil kesiminde vatandaşlarla bir araya gelerek, onların beklenti, talep ve önerilerini dinledi.

Ekonomik ömrünü tamamlayan, körfezkent mevkii sahil yolundaki yaya köprüsü’nün yenilemesi için inceleme başlatıldığını belirten Balcıoğlu, "Köprünün yenilenmesi hem güvenliği artıracak hem de sahilimizin estetiğini iyileştirecektir," dedi. Yoğurtçu Heykeli'nin bulunduğu alanda ise, bölgeyi daha işlevsel hale getirmek için planlama çalışmalarının başladığını ifade etti.

Ziyaretlerini tamamladıktan sonra Silivri Sahili'nde vakit geçiren vatandaşlarla sohbet eden Başkan Balcıoğlu, "Hemşehrilerimizin düşünceleri, beklentileri bizim için çok önemli. Onların taleplerini ve önerilerini doğrudan dinleyerek, çalışmalarımızı bu yönde şekillendiriyoruz. Silivri'mizin her köşesini güzelleştirmek ve yaşanabilir kılmak için elimizden geleni yapıyoruz," şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER