© Ay Türk Haber 2022

İBB Tarımsal Destek başvuruları başlıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan 2024 yılına ait tarımsal destekler için başvuruların 11 - 22 Aralık 2023 tarihleri arasında olacağı bildirildi.

İBB tarafından çiftçilere 2024 yılı için yapılacak olan tarımsal destekler ile ilgili detaylı bilgileri, İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Erkan Varol şöyle duyurdu;

ÇİFTÇİLERİMİZİN BİLGİSİNE;

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan 2024 yılına ait tarımsal destekler için başvurular 11 - 22 Aralık 2024 tarihleri arasında olacaktır. İBB tarafından çiftçilerimizin telefonlarına mesajlar gelmeye başlamıştır.

 BAŞVURULAR İÇİN İSTENEN BELGELER;

1- T.C Kimlik kartı fotokopisi

2- 2024 yılına ait Silivri İlçe Tarım Ve Orman Müdürlüğü'nden alınmış ÇKS belgesi veya Silivri Ziraat Odası'ndan alınmış çiftçilik belgesi. (Not: Eğer çiftçimiz 2024 ÇKS dosyasınıyaptırmış ise E-Devlet üzerinden de döküm alınabilmektedir. 

3- Mazot talebinde bulunacaklar için traktör ruhsat fotokopisi. (Traktör ortak veya varisli ise verasetname gerekmektedir.)

4- Mazot desteği almak isteyen hayvancılık yapan üreticiler için Silivri İlçe Tarım Ve Orman Müdürlüğü'nden İşletme Tescil Belgesi alınması.

Her yıl olduğu gibi, mahallemizdeki çiftçilerimiz müracaatlarını mahalle muhtarlıklarımıza yapacaktır.

BAŞVURMA TARİHLERİ ;

1- 20 Aralık 2023 Çarşamba günü Fevzipaşa Mahallesi çiftçilerimiz,

2- 21 Aralık Perşembe günü İsmetpaşa Mahallesi ve Büyük Çavuşlu Mahallesi çiftçilerimiz,

3- 22 Aralık Cuma günü Gümüşyaka Mahallesi, Çanta Balaban ve Çanta Sancaktepe Mahallesi çiftçilerimiz, başvurularını Değirmenköy İsmetpaşa ve Değirmenköy Fevzipaşa Mahallesi muhtarlıklarına yapacaklardır.

ÇİFTÇİLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER