© Ay Türk Haber 2022

Doruk Bulut Milletvekili aday adayı

Seçimlere yaklaşılırken, milletvekilliğine aday adayı olacak olan isimler, bulunduğu görevlerinden istifa etmeye başladı. 2023 yılı Mayıs ayında yapılması planlanan Genel Seçimler için, Silivri’den milletvekili aday adayı olması beklenen isimlerin arasında Silivri Cumhuriyet Halk Partisi’nden Doruk Bulut’un da ismi geçiyordu ve bugün bu haber doğrulandı.

Son günlerde basına yansıyan, milletvekili aday adayı olması muhtemel isimler arasında, halen Silivri Belediyesi ve CHP Meclis üyesi olan Doruk Bulut’un ismi de vardı. Bugüne kadar kendisi tarafından kesin bir açıklama yapılmamıştı ancak bu haber kendisi tarafından doğrulandı. Bulunduğu siyasi konum itibariyle Bulut’un milletvekili aday adayı olacağı kuvvetle muhtemel görülüyordu. Son yerel seçimlerde Silivri Belediyesi Meclis Üyesi seçilen Bulut, aday adayı olması için üyelikten istifa edecek.

2008 yılından önce Belediye olan, Silivri’ye bağlı Değirmenköy’de Cumhuriyet Halk Partisi Belde Başkanlığı yapmış olan Doruk Bulut, bu görevindeki başarısını, 2009 yılından sonra CHP Silivri İlçe Teşkilatında devam ettirdi. 2009, 2014 ve 2019 yıllarında Silivri Belediyesi’nde CHP Meclis üyeliğine seçilen Bulut, halen bu görevini sürdürüyor. Şimdi de milletvekili aday adaylığını açıklayan Bulut’un seçilmesi durumunda, doğup büyüdüğü Değirmenköy başta olmak üzere Silivri’ye üst düzeyde hizmet getirmesi bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER