© Ay Türk Haber 2022

BBP Milletvekili Adayı Azder, Silivri'de Kahvaltı programı düzenledi...

14 Mayıs Genel Seçimlerine sayılı günler kala milletvekili adaylarının tanıtımları devam ediyor. İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı ve aynı zamanda Rizeliler Derneği Başkanı olan Abdullah Sinan Azder, çok sayıda davetlinin katılım sağladığı kahvaltı programında davetlilere hitap etti.

Palmiye Düğün Salonunda düzenlenen kahvaltılı toplantıya, Silivri Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Ramiz Asu, İstanbul 3.ncü Bölge Milletvekili Adayı Sinan Abdullah Azder, İstanbul 3.ncü Bölge Milletvekili Adayı Bayram Karacan, STK'ların temsilcileri katıldı.


BBP Silivri İlçe Başkanı Ramiz Aksu, davetlilere yaptığı konuşmasında "Değerli hemşehrilerim, Genel Başkanımız Mustafa Destici'nin, İstanbul İl Başkanımız Dursun Çağlayan beyefendinin selamlarını getiriyorum sizlere. Değerli Silivrili hemşehrilerim, önümüzde 14 Mayıs seçimi var. Bu seçim türk halkı için, milletimiz için çok önemli bir seçim. Sahada mücadele veriyoruz, halkın içine giriyoruz, halkı dinliyoruz, tek tek halkın sorunlarına çare olmaya çalışıyoruz." ifadelerine yer verdi.



İstanbul 3. Bölge MilletvekiliAdayı Abdullah Sinan Azder, konuşmasında 20 yıldan beri Silivri'de yaşadığını, 8 yıldan beri Rizeliler Dernek Başkanı olduğunu, kimseyi ayurd edtmeden bütün yöre dernekleriyle beraber herkesin yardımına koşmaya çalıştıklarını söylerken heyecanından konuşmasını yarıda bırakmak zorunda kaldı.


BBP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Bayram Karacan ise konuşmasında "Değerli Silivrili dostlarımız, malum önümüzde 14 Mayısta sandığa gideceğiz. Bu sandıkta iki tane oy kullanacağız. Bunlardan bir tanesi Cumhurbaşkanlığı için kullanacağımız oy. Malum, BBP Cumhur İttifakının bir üyesi. Dolayısıyla hem Cumhur İttifakının, hem de BBP'nin Cumhurbaşkanı adayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğandır. Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyunuzu Sayın Cumhurbaşkanımıza kullanmanızı bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER