© Ay Türk Haber 2022

Başkan Bora Balcıoğlu, İstanbul Valisi Davut Gül ile Görüştü

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İstanbul Valisi Davut Gül'ü ziyaret ederek, ilçenin gelişimi için önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşme, Silivri'nin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişimine dair iş birliklerini güçlendirme amacını taşıyor.

Başkan Bora Balcıoğlu’na görüşmede ve Belediye Başkan Yardımcısı Emine Tarin eşlik etti. Başkan Balcıoğlu, İstanbul Valisi ile Silivri'nin tarihi ve doğal güzelliklerini, geniş üretim yelpazesini ve İstanbul'un en güzel ilçelerinden biri olarak öne çıkan potansiyelini ele aldı. Görüşmede, yerel yönetimlerin bu gelişimi sağlamak için büyük bir sorumluluk taşıdığı ve bu sorumluluğun yerine getirilmesinde ilçe ve il düzeyindeki tüm kurumlarla iş birliğinin şart olduğu vurgulandı.

Başkan Balcıoğlu görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, "Silivri, hem kültürel zenginlikleri hem de ekonomik potansiyeliyle İstanbul'un parlayan yıldızı. Valimiz Sayın Davut Gül ile yaptığımız bu verimli görüşme, ilçemizin gelişimi için kurumlar arası iş birliğinin ne denli önemli olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Çalışmalarımızı sadece belediye olarak değil, ilçemizde ve ilimizde hizmet veren tüm kurumlarla koordineli bir şekilde sürdüreceğiz," dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER